Najnovšie recenzie zo sekcie Obrúsky proti zafarbeniu bielizne
- Výborné funguje
- Pridávam do každého prania
- Skvelá cena
- Nič
- zabraňuje zafarbeniu prádla
- skladné
- efektívne
Tieto obrúsky sú super. Často sa stane, že sa mi do prádla zamotá niečo inej farby, ale obrúsky to zachránia. Nemusím sa báť, že sa mi ostatné prádlo zafarbí. Super lifehack a nezaberú veľa miesta.
- šetrí bielizeň
- chráni žiarivosť farieb
- zabraňuje zafarbeniu bielizne
K2R ColourCatcher veľmi odporúčam, odkedy ich používam, nenastala žiadna nehoda čo sa týka zafarbenia bielizne. Bielizeň je krásne žiarivá.
- Tieto obrúsky sú super. Neviem si predstaviť prať prádlo bez nich. Naozaj pomáhajú aby sa prádlo nezafarbilo.
- nemusim triedit šaty
- ušetri mi to čas aj peniaze
Pradlo uz nemusim viac triedit podla farby . Všetko dokopy dám prať a oki.
Obrovské plus je, že farby na oblečení vyzerajú po vyschnutí ako nove.
- Vyborny produkt ktorý funguje
Som spokojná. Slúži presne ako má
Lalenka33
Pridané: 2. októbra 2024
(naposledy upravené 3. októbra 2024)
- Všetko
- Nič
Tieto obrúsky sú pre mňa ,,MUST HAVE" , bez nich už práčku nezapnem. Pochytia všetku farbu z oblečia a vďaka tomu sa pradlo od seba nezafarbí.. Od kedy ich používam nestala sa mi ani 1 nehoda so zafarbením.
- Pracie obrúsky, su pre mňa novinkou pretože som ich nikdy neskúšala. Najprv som si ich skúsila s farebným oblečením. Tam mi pochytilo kus zelenej farby z mojej uniformy, ale vážne len málo. No dala som tomu ešte šancu a hodila som ju medzi posteľné prádlo. A och! Ako dobre som spravila. Škoda, že mi nenapadlo odfotiť, keďže som sa ponáhľala, no celý obrúsok bol od farby. Komplet všetko, keďže som prala hnedú plachtu s hnedo-bielymi obliečkami. Zachránilo mi to obliečky.
- Pranie bez obav
- Pradlo sa nezafarbi
Pranie bez tychto papierikov si neviem ani predstaviť.
- Milo prekvapena ze funguju
- jednoduché použitie
- funguje, zachytáva farbu z oblečenia
Produkt som dostala na testovania a popravde som jeho účinku neverila. Presvedčila ma až vlastná skúsenosť. Prala som svetlé prádlo a zamiešalo sa mi doňho synove nové červené tričko, čo som zistila až po dopraní. Prala som na 60stupňov. Po vybraní prádla z práčky som bola fakt prekvapená, keď obrúsok zostal zafarbený od červenej farby a ani jeden ďalší kúsoch to "neschytal". Použitie je jednoduché, stačí obrúsok vhodiť do práčky a je to. Určite sa Color Catcher stane súčasťou moje pracej rutiny.
- zachráni prádlo pred nechceným zafarbením
lucia.bas.
Pridané: 2. októbra 2024
(naposledy upravené 2. októbra 2024)
- · Vsetko
- · Nic
Pracie obrusky pouzivam pri kazdom prani. Oblecenie sa nezafarbi a stale drzi svoju povodnu farbu. Urcite odporucam.
- pomoc pri praní bielizne; formát; jednoduché používanie.
- Nemohol som nájsť
Colour Catcher je užitočným riešením na pranie, najmä ak máte veci v rôznych farbách. Teraz už nemusím preberať množstvo farieb na pranie. Čo skracuje samotný čas prania. Pomáhajú udržať veci žiarivé a zachovať ich pôvodnú farbu. Pohodlné používanie. Nerozpúšťajú sa a nemenia svoj pôvodný tvar.
Miriam85
Pridané: 2. októbra 2024
(naposledy upravené 7. októbra 2024)
- jednoduche pouzitie
- ucinne zabranuje nezelanemu prenikaniu farieb medzi pradlo
- umoznuje prad rozne farebne oblecenie spolu
Pracie obrúsky- Color Catcher su naozaj vynikajuce ,efektívne zachytávajú uvoľnené farby pri praní, čím zabránili ich preniknutiu na ostatné oblečenie. Použitie týchto obrúskov je velmi jednoduché a výrazne znižuje riziko neúmyselného zafarbenia bielizne. Pouzivam ich pri kazdom prani , vrelo odporucam, kazda domacnost by ich mala mat.
- Ľahké použitie
- Istota
Výborný produkt, nemusím sa báť zafarbenia pradla. Šetria čas aj peniaze. Určite odporúčam.
Mala som obrovské šťastie, že tento produkt som dostala na otestovanie. Môžem jednoznačne povedať, že som mimoriadne spokojná s vyskúšaním tohto výrobku. Nakoľko som absolútnym zástancom Slow Fashion trendu, určite by som každému smelo odporúčala tento produkt značky Persil, a to i prípadným skeptikom. Treba poznamenať, že tieto výrobky na pranie úplne, a to až do bodky splnili popis produktu, preto sa nejdem ani rozpisovať dopodrobna. Však značka Persil je už sama o sebe záruka na kvalitu a to už dlhé roky sa drží na čele pomysleného rebríčku pracích prostriedkov. Zhrnutie je, že za mňa jedno veľké ÁNO!
K2R Colour Catcher Pracie obrúsky 20 ks
Daniela
Pridané: 1. októbra 2024
(naposledy upravené 2. októbra 2024)
TIeto obrúsky už používame dlho, šetrí bielizeň, chráni žiarivosť farieb, zabraňuje nehodám so zafarbením.
- udržal nezafarbené svetlé nohavice v práčke plnej čierneho prádla
- Nemusím sa báť, že nahodou hodím niečo inak farebné do prania a zafarbí sa mi to
- veľmi praktická vec do domácnosti
- mozno trochu vyššia cena za 10 ks balenie
Skvelá poistka proti zafarbeniu prádla, určite odporúčam mať doma tento produkt
- Poistka pred nežiadúcim zafarbením iných vecí v práčke.Odporúčam !
Zobrazujem 41 - 60 zo 472 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...24 Ďalšie »