Najnovšie recenzie zo sekcie Obrúsky proti zafarbeniu bielizne
praktické využitie
dobre
- Zachovanie farby
- Príjemná aróma
- Nič podstatné
Obrúsky na pranie som používal prvýkrát. Nemal som s nimi žiadne skúsenosti a trochu som bol skeptický. Obavy sa žiadne nenaplnili a výsledok bol veľmi príjemný. Žiadne zafarbené oblečenie, príjemná vôňa a hlavne šetrné skladovanie. Za mňa je tento výrobok vynikajúci
ešte som ich nepoužil pri prani
- Účinok
- Výsledok
Absolútne zaručený výsledok. Prádlo si zachová pôvodné farby a bez nutnosti triedenia. Svetlejšie prádlo ostáva svetlým a farby, ktoré pustili tmavšie kúsky sa zachytia na obrúsku... pravdupovediac nečakala som, že ma to presvedčí.
Ale presvedčilo :) Použitie totálne nenáročné a výsledok maximálne viditeľný...Odporúčam všetkými desiatimi.
- Nezafarbi.pradlo
Určite produkt odporúčam, nezafarbi sa prádlo a mám v pláne ho používať aj po tomto skúšaní, nezmoli sa ako niektoré tieto servítky a nič sa nestane ak aj servítku dáte medzi prádlo a nie ako píše v návode :) Jediná nevýhoda je že servítka nevonia :) ale vo nieje žiadny problém
- len vložíš
- ľahké používanie
- nemá vôňu
Tento produkt sa používa veľmi jednoducho, pripomína mi to papier ktorí sa vloží do bubna pračky, dáte prádlo, a zapnete , čiže bez námahy, oblečenie sa mi vážne nezafarbilo a to som dala viac farieb, oblečenie malo krásne zachované farby, čiže ľudia ktorí chcú mať oblečenie bez zafarbenia tak odporúčam.
- Jednoduché použitie
Práci obrúsok je neoceniteľným pomocníkom pri praní oblečenia rôznych farieb. Je veľmi efektívny a zabraňuje nežiaducemu prenosu farieb z jedného kusu oblečenia na druhý. Stačí ho iba vložiť do práčky spolu s oblečením a môžete si byť istí, že farby zostanú oddelené a vaše oblečenie zostane čisté. Je to skvelá voľba pre tých, ktorí sa chcú vyhnúť zmiešaniu farieb pri praní a udržať svoje oblečenie v bezchybnom stave.
- Šetrné k prírode
- Funkčnosť
Obrúsky vyskúšané, odporúčam všetkými desiatimi. Prádlo môžete prať dokopy /biele-tmavé/ žiadne zafarbenie, fľaky na bielizni nič. Obrúsok pred použitým bol biely po použití bol do ružova,krásne zachytil farbu plus nečistoty. Obrúsky sú ovšem šetrné k prírode.
- Jenoduché použitie
- Skvelé výsledky
Oblečenie sa pri praní ľahko zafarbí, ale s obrúskami colour catcher, už naozaj nemám obavy. Doteraz som žiadne obrúsky neskúšala, takže toto bola prvá skúsenosť a bola som milo prekvapená. Skutočne splnili sľubovaný efekt. Oblečenie sa napriek rozmanitosti farieb nezafarbilo, ale obrúsok áno.
- Praktickosť
- Funkčnosť
Veľmi praktický produkt, ktorý určite ocení každý, kto nemá čas triediť pradlo na farebné a biele a celkovo sa s tým zdržiavať. Ja som bola veľmi spokojná. Prádlo bolo dobre vyprané a bolo to vidieť aj na intenzite farieb, ktoré nevyviedli ani nedošlo k zisdnemu zafarbeniu čo je hlavný účel týchto papierikov.
- Nezafarbené prádlo
- Šikovné používanie
- Ak sa zatúla niečo farebné k bielemu netreba sa obávať zafarbenia
Obrúsky K2r Colour Catcher sa používajú jednoducho. Zabezpečili,že prádlo sa nezafarbilo a biela ostala bielou. Po vypratí farebného oblečenia bol obrúsok nasiaknutý farbou a oblečenie ostalo biele. Plusom je 100 % prírodný materiál bez chemikálií. Obrúsky odporúčam ako prevenciu pred nehodami so zafarbením.
- Môžem prať viac farieb bez potreby triedenia
- Úspora prania
S produktom som velmi spokojná , nakoľko teraz môžem prať viacero farieb bez obavy zafarbenia, vďaka čomu nemusím prádlo triediť a prať tak každú farbu zvlášť, ale teraz môžem všetko naraz a prádlo krásne , nezafarbene , na obrúsky je vidieť ako zachytí farbu a rôzne nečistoty
- ozaj funguje
- Jednoduché použitie
Dala som prať biele pracovné oblečenie s čiernou osuškou a tmavomodrý uterákom a čakala som a predstavovala si aký odtieň modrej alebo čiernej farby budú pracovné šaty , keď práčka doprala a vybrala prádlo moja predstava sa rozlynula, pracovné oblečenie bolo bielučké a čisté Všetku uvoľnenú farbu z osušiek pohltil prací papierik, takže oddnes už môžem prať tmavé a svetlé prádlo dokopy
- Jednoduche davkovanie, ziadne odmerky
- Stalost farieb po oprati
- Vona
Obrusky K2r Colour Catcher ma velmi prekvapili, pretoze som tieto pracie prostriedky vobec nepoznala. Vobec som netriedila farebnu bielizen pred pranim a ani som nemusela pouzit odmerku. Obrusok som rychlo vlozila na farebne oblecenie a po prani bol vysledok ocarujuci - stalost farieb a vona.
- Skladnosť
- Bez negatív
Na produkte ma zaujala jednoduchosť a pritom skvelá funkčnosť. Je veľmi skladný a praktický. Určite tieto vlastnosti ocení nejedna gazdiná, ktorá bojuje s nedostatkom miesta. Každá domácnosť si časom vytvorí svoje pracie návyky a vyberie si najobľúbenejšie prostriedky na pranie. K2r Colour Catcher už u mňa v domácnosti bude mať svoje stále miesto
- Praktickost pouzivania
- Potreba detailne triedit pradlo
- Ziarive farby
Tento vyrobok som skusila a odporucam vsetkym. Je to uzasny pomocnik pri prani. Nie je nutne triedit pradlo,obrusok jednoducho vlozite do zadnej casti bubna a po oprati vyberiete. Pradlo zostava ziarivo farebne bez zafarbenia. Obrusok zachyti vsetky uvolnene farby z pradla.
- Nic
Tieto malé super účinné obrúsky som tiež mala možnosť vyskúšať , a môžem povedať , je to taká prvá pomoc pred nežiadúcim zafarbením vašej bielizne i keď ste ju poriadne farebne nevytriedili ? Farby zostanú pekne sýte . Som veľmi spokojná a určite ich odporúčam vyskúšať .
- Udržanie farieb.
Obrúsky Colour Catcher sú top. Na programe 39 min. 40st s pracou kapsulou Persil som oprala nové, ešte neprané tmavé rifle so svetlým prádlom. Bola som veľmi prekvapená, že nič nebolo zafarbené a všetko prádlo malo svoju pôvodnú farbu. Obrúsky Colour Catcher určite odporúčam.
- Cistota
- Efektivita
- Jdno pranie jeden obrúsok,jednorazovy
Obrúsky colour catcher ,netrvajú sa skvelé sajú škvrny a nežiaduce farby z oblečenia nižšej kvality,ochrana prádla pred všetkým a ešte aj chráni farby,biely biele ,,,čo viac si môžete priať,akurát že by mohli byť trochu vecie ,pri väčšom množstve prádla treba dať určite viac obrúskov
Zobrazujem 321 - 340 zo 472 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 [ 17 ] 18 19...24 Ďalšie »