Najnovšie recenzie zo sekcie Obrúsky proti zafarbeniu bielizne
- Nezafarbenie prádla
- Jednoduche použitie
K2r Colour Catcher sú nazoaj unikátny produkt skúšala som obrúsky z pocitom neistoty ale veľmi milo ma prekvapili a naozaj plnia čo majú v popise.pradlo sa nezafarbilo.je to naozaj úspora času strávenej v pračovni nakoľko sa môžu vďaka obrovskom prať vedi dokopy.
- Zachovanie farieb
- Jednoduché použitie
- Všetko sa mi páčilo
K2r Colour catcher je výborný pomocník pri praní. Vložila som biely kúsok k tmavému oblečeniu a na moje prekvapenie ostal úplne krásne snehobiely. Colour catcher zachytil všetky farby a po praní ostal šedý a biele oblečenie biele. Výborný výrobok. Odporúčam.
- 100% prirodné vlakna
- Pranie bez triedenia
- Šetrí čas pred pranim
- Farby prádla su krasne po prani
Obrúsky K2r Colour Catcher ma v prvom rade zaujali tým, že sú vyrobené zo 100% prírodných vlákien. Pri praní som použila kombinaciu farieb modra+biela a na konci prania bol wau efekt, pretože všetko ostalo krásne biele a modrá farba bola zachytená na obrúsku. Obrúsky mi šetria čas pretože nemusím triediť prádlo čo mne mi deťoch veľmi vyhovuje.
- Jednoducho vložíte do práčky
- Mate istotu že vam prádlo zostalo krásne stalofarebne
- Krásne biele pradlo
- Málo kúsov v balení
Pri praní s pracimi obruskami som prala tmave a sivé oblečenie a posteľné prádlo a som naozaj spokojna pretože vyprate prádlo zostalo krásne stalofarebne a obrúsok pohltil tmavú farbu.. Odporúčam a keď budem objednávať tak objednám viac balení, nakoľko sa stane súčasťou každého prania.
- Vsetko
Psiky su suprove oprate oranzove tricko s ciernym a ziadne zafarbenie a pritom oranzove tricko farbi uplna topka urcite doporucujem a urcote si ich nakupim viac a kedze mam male krsnjatko mozem prat aj detske veci s monimi a nic sa nestane a nezafarbi sa
- Nedovolí zafarbil oblečenie
- Všetko vtiahne do seba
- Nic
Obrúsky k2r som vyskúšala na odporučia mojej mami ona už dlho používa obrúsky k2r tak som sa rozhodla že vyskúšam aj ja prekvapilo ma že maly obrúsok môže pomôcť nato aby sa oblečenie nazafarbilo tak som to vyskúšala a môžem povedať že som bola veľmi spokojná a prekvapená ako to naozaj funguje
Odporúčam
- super, už nikdy sa mi nezafarbí bielizeň
- Ak máš nejaké prádlo, ktoré púšťa farbu tak dáš tam obrúsok a nezafarbi sa .
- Oplatí sa
- Nevybleda farba.
Tieto handričky používam pri pranie no stále som bola spokojná
Táto firma je super určite odporúčam všetky výrobky
Zatiaľ som objednávala iba servítky teraz túto handričku lebo u nás nikde neviem kúpiť
- Biele prádlo naozaj krásne biele ostava
- pridávam do práčky aj viacej kusov pri rôznofarebnom prádle
- nie sú plachtičky stopercentne účinné pri nestabilnej farbe
Vhodné do práčky pri viacfarebnom prádle, ale netreba kombinovať biele s čiernym, neochráni úplne a potom je biela škaredá
- dobrá cena
- Najúčinnejšie utierky proti zafarbeniu prádla v práčke
- Vysoká cena
- Nasajú farbu pri praní spokojná s kúpou splnili účel.
- Ok
Teším sa, vyskúšam hned pri prvom praní.
Spokojna.
Farba šiat zostáva jasno čierna.
Zobrazujem 401 - 420 zo 472 recenzií « Predchádzajúci 1...19 20 [ 21 ] 22 23...24 Ďalšie »