Najnovšie recenzie zo sekcie Obrúsky proti zafarbeniu bielizne

Overený zákazník Testuj.to Ivana

• Účinnosť
  • Ekologicky priateľský produkt
  • Zachovanie farieb bielizne

K2r Colour Catcher obrúsky som nikdy predtým nepouživala no po ich použití som ostala milo prekvapená. Veľmi jednoducho sa použivajú. Stačí ich umiestniť do zadnej strany bubnu práčky. Po dopraní zostalo oblečenie nezafarbené napriek tomu, že som zmiešala rôzne farby oblečenia dokopy. Ušetrilo mi to čas triedenia bielizne, pásiky sú navyše ekologicky priateľské a takisto zachovali žiarivosť farieb. Za mňa super.

Overený zákazník Testuj.to Veronika

• Zachytí špinu
  • Zabraňuje zafarbeniu prádla
  • Vhodné do každej domácnosti
  • Efektívne

Obrúsky K2r Colour Catcher sú skvelé do každej domácnosti. Nemusím sa obávať zafarbenia prádla. Vďaka ním šetríme vodu a elektriku, nemusíme triediť prádlo podľa farieb a aby sme mali dostatočne plnú práčku, môžeme dať viacfarebné prádlo dokopy.
Po praní je prádlo krásne žiarivé a na obrúskoch zachytená aj špina.

Overený zákazník Testuj.to Lubica

Neodporúča produkt
  • Ľahký papierik
  • Pspierik neostal po vypratí zafarbeny

Color catcher nesplnil moje očakávania. Papierik sa v podstate skoro vôbec nazafarbil. Neviem, či to bolo tým, že som prala prádlo, ktoré už bolo veľa krát prane, alebo jednoducho papierik nefungoval. Ostal skoro taky istý biely ako keď som ho vkladaka do práčky.

Overený zákazník Testuj.to Alexandra

• Vyborne zloženie,
  • Ucinok super
  • Cena

sú pracie obrúsky s patentovanou technológiou, ktorá zabraňuje nežiaducemu zafarbeniu bielizne, udržuje vaše oblečenie stále žiarivé a je navyše šetrná k životnému prostrediu. Som snimi spokojná odporúčam každému .Sú účinné a môžem zmiešať vesto prádlo.

Overený zákazník Testuj.to Edita

Odporúča produkt
  • Ze zachytáva farbu na obrúsku
  • Ze sa rýchlo míňajú

Účinnosť týchto obrúskov K2r Colour Catcher je úžasná vecička,ktorá zachráni bielizeň pred nežiaducim účinkom zafarbenia inou farbou v práčke,som úplne spokojná a odporúčam každému vyskúšať tieto obrúsky na pranie,obľúbite a uz nikdy viac iné nebudete chcieť

Overený zákazník Testuj.to Denisa

• povrch obrusku
  • ako si vie poradiť s farbami a škvrnami
  • cena

K2r Colour Catcher obrúsky majú prijemný povrch pohlcujúci špinu a zabraňujú zafarbeniu oblečenia, farby zanecháva žiarivé a oživuje ich ako v deŇ keď ste si to oblečenie doniesli z obchodu domov použitie je veľmi jednoduché a poradí si s nim určite každý.

Overený zákazník Testuj.to Eva

• Sú suprové
  • Nič

Tak z malou dušičkou som dala prať farebné prádlo s bielym.Kedže som to predtym nerobila tak som sa trošku obavala.No po vytahovaní bielizne z práčky som ostala veľmi milo prekvapená.Biele prádlo ostalo krásne biele žiarivé.Je to topkaa a môžem iba odporučiť.❤️

Overený zákazník Testuj.to Viktória

• Veľkosť
  • Funkčnosť
  • Jednoduché použitie
  • Zachytenie farieb a špinavej vody počas prania
  • Ak nie je v ochrannej sieťky na prádlo, môže upchať práčku, čo sa mi raz aj stalo

Pomôcka na pranie obrúsky K2r Colour Catcher sa mi veľmi osvedčili na pranie bielizne zmiešaných farieb. Deti nosia radi rôzne farebné veci, a tak je super pomôcť si a uľahčiť pranie s obrúskami K2r Colour Catcher. Prádlo je po vypratí krásne, čisté a bez nechcených škvŕn a stôp po zafarbení. Odporúčam. Používam do prania farebnej a tmavej bielizne, je to super.

Overený zákazník Testuj.to Miroslava

• Obrúsky akurátnej veľkosti
  • Žiadne zafarbené prádlo
  • Možnosť spolu prať farebné oblečenie s bielym
  • Zachytávajú uvoľnenie farbu z oblečenia
  • Obrúsky len na 1 použitie

K2r obrúsky ma milo prekvapili.Pri praní sa nemusím obávať zafarbeného prádla.Na obrúsku po vypratí sú viditeľné stopy po uvoľnenej farbe z bielizne.Ale prádlo ostáva krásne, žiarivé a bez nahodneho zafarbenia.Obrúsky sú bez vône, takže sa nemusím obávať, že prekryjú vôňu mojej obľúbenej avivaže

Overený zákazník Testuj.to Eva

• Všetko
  • Nemám výhrady

Jednoduché používanie výrobku. Len vezmete hodíte to tam. Následne pridáte bielizeň rôznej farby, najmä ja som vyskúšala červenej a bielej. Keď som veci vytiahla bola som milo prekvapená ostali všetky také ako predtým a krásne voňavé a čisté. Nedošlo k zafarbeniu bielizne. Colourcatcher zachytil, čo mal. Papierik bol ružový. Určite si tento produkt ešte kúpim a odporúčam ho všetkým.

Overený zákazník Testuj.to Tatiana

Odporúča produkt
  • Testovanie sa mi veľmi páčilo
  • Vyskúšala som to 1. krát.
  • Určite budem používať pravidelne.

Pracie obrúsky som mala možnosť vyskúšať po 1.krát. Najprv som ich použila pri bielom oblečení, vtedy zostal obrúsok krásne biely. Potom som použila pri rôznofarebnom oblečení, oblečenie sa nezafarbilo, no obrúsok ostal sfarbený na ružovo. Určite ich začnem používať pravidelne pri farebnom oblečení.

Overený zákazník Testuj.to Csilla

• učinok
  • nič

Tieto obrúsky mi umožnili dať všetko farebné prádlo spolu. maximálna spokojnosť. Prádlo sa nezafarbilo, zachovalo si farby a obrúsok som vybrala zafarbený . umožňujú prať bez triedenia Silné zloženie vrecúška obnovuje bielu a zachytáva nežiadúce nečistoty počas prania.praktické balenie.,výhodné balenie,aj cena je ok.Čo sa osvedčilo ostáva naďalej používané. Jednoducho spokojnosť.,odporúčam naozaj každému!

Overený zákazník Testuj.to Enka

Odporúča produkt
  • Jednoduchost používania a maximálny efekt
  • Negativa nevidim

Ja som sa do obrúskov úplne zamilovala,nemusím otravné triediť podľa farby alebo nemám starosť o zachovanie veľkosti alebo čiernej farby oblečenia. Obrúsok jednoducho hodím do bubna a nestarám sa a nemám strach že by bola nejaká nehoda. Stal sa u na doma nenahraditeľným pomocníkom, ktorého potrebujem mať v zásuvke stale

Overený zákazník Testuj.to Bianka

• Jednoduchost
  • Kvalita
  • Efektívnost

Saty sú uplne neporusené, zachovali svoju pôvodnú farbu. Prala som spolu ruzové, cervené saty s bielymi a vysledok aj mna prekvapilo. Bolo uzasné, saty zachovali farbu pocas prania, nezafarbili v pracke inou farbou. K2 Colour Catcher-om prat mozem uz jednoducho a bezpecne

Overený zákazník Testuj.to Sabína

• Paktickosť
  • Jednoduchosť
  • Dizajn

Produkt sa mi veľmi páčil. Jednoduchosť tohoto produktu spĺňa úplne všetko čo by ste očakávali. Nemusíte sa báť, že do práčky s bielym oblečením dáte červené, zelené či ružové a biele oblečenie ostane fľakate alebo dokonca viac farebné. Vôbec nie! Ostane krásne sýte svojimi farbami a to len vďaka týmto obrúskom.

Overený zákazník Testuj.to Soňa

• Viac kusov v baleni
  • Zachytava farby
  • Nenasla som nic

Obrusky K2r Colour Catcher, odporucam vsetkym ludom co sa im sem tam zapletie nieco farebne medzi biele a svetle pradlo ?mne sa to podarilo par krat a zafarbilo sa mi pradlo. (nepouzila som obrusky) pri vyskusani obruskov K2r Colour Catcher som sa milo prekvapila ked sa mi medzi svetle pradlo dostalo farebne

Overený zákazník Testuj.to Laura

• Samozrejme

Farebné prádlo si udržalo svoju stálosť farby.Obrúsky Colour Catcher zachytávajú a zabraňujú neželanému zabarbeniu.Zabraňuje aj zašednutie bieleho prádla a prichytáva aj špiny je ako magnet.Páči sa mi,že cena nie je vysoká ale prijateľná.Je to ekologické pretože sa dá kompostovať.Chránime tak naše prostredie.

Overený zákazník Testuj.to Patricia

• Efektivira pri prani
  • Nic

Mala som moznost otestovat tieto papierove obrusky na pranie a mozem povedat,ze som s nimi nadmieru spokojna,nakolko som schvalne do pracky s farebnymi vecami dala jedny sytocervene gate,ktore mi pri predoslom prani zafarbili do ruzova niektore ostatne pradlo a pri tomto prani s obruskom sa mi to chvalabohu uz nestalo :)

Overený zákazník Testuj.to Zdenka

Pridané: 4. júna 2023

• Jednoduché použitie
  • Účinne zachýtava prípadné farby v praní
  • Nenasaje vodu
  • Nič

Určite odporúčam tento produkt,prala som bielu,farebnú bielizeň spolu s bielimi teniskami a všetko sa krásne vypralo,farby ostali žiarivé,nič nebolo zafarbené aj napriek 40stupňovej teplote prania. Po vypratí sa K2r Colour Catcher len vyberie a vyhodí,nenasaje vodu takže nekvapká z neho žiadna voda a môžeme vidieť prípadne zachytené farbivo z bielizne.

Overený zákazník Testuj.to Nikola

Pridané: 4. júna 2023

• Praktická pomôcka
  • Zachová farbu
  • Prádlo je pekne čisté
  • Nič

Zo začiatku som sa bála či naozaj môžem použiť červenú bielizeň s bielou a podobne , ale keď som vyskúšala tak účinnosť týchto obrúskov splnila svoju funkciu. Prádlo zostalo pekne čisté a farba je u niektorých vecí ešte viac belšia. Skúsenosť s týmto produktom hodnotím kladne

Zobrazujem 381 - 400 zo 472 recenzií 1...18 19 [ 20 ] 21 22...24