Najnovšie recenzie zo sekcie Obrúsky proti zafarbeniu bielizne
Kvalitné, veľmi dobré, už žiadne znečistené odevy, odporúčam. Výborne zachytáva farbu.
Najlepšie utierky zachycujúce farby pri praní farebného prádla. Nevýhodu je ich vyššia cena
- Na skúšku som pridala len 1 obrúsok , tepláky po vypratí mali krajšiu sýtejšiu farbu
Skvelé obrúsky, ktoré zabraňujú afarbeniu. Určite odporúčam. Oblečenie je potom veľmi pekné a farby sú svieže.
- Zachytávajú nechcené zafarbenie prádla
- Farebné oblečenie je žiarivejšie
- Ocenila by som väčšie balenie nakoľko v našej domácnosti idú na dračku
Obrúsky proti nechcenému zafarbeniu prádla odporúčam naozaj každému a bežné pranie si bez nich už nedokážem predstaviť. Obrúsok stačí jednoducho vhodiť do práčky k bielizni a už nebudete mať žiadne zafarbené prádlo. Taktiež sú perfektné pri praní nového oblečenia, ktoré časokrát farbí pri prvom praní najviac. Všetky uvoľnené farby z oblečenia pohltí použitý obrúsok a potom ho stačí jednoducho po praní vyhodiť. Je to určite lepšie, ako vyhadzovat zafarbené oblečenie! Použitie je extrémne jednoduché. Používam ich pri každom praní, či už na naše, alebo na synove detské oblečenie. Sú ekologické, vyrobené zo 100% prírodných vlákien, čo je veľkým pozitívom. Jediné čo môžem tomuto produktu vytknúť je balenie, nakoľko je pranie pri našom malom synovi na dennom poriadku, ocenila by som omnoho väčšie balenie.
- Pomáha udržať farebnosť prádla
- Predchádza neželanému zafarbeniu prádla
- Nič
Obrúsky Color Catcher sú pre mňa skutočným pomocníkom pri praní. Sú navrhnuté tak, aby zachytávali farby z prádla, čo znamená, že sa nemusím obávať nechceného zafarbenia pri praní rôznofarebných kúskov. Veľkou výhodou je, že pomáhajú udržať jasné farby oblečenia – po niekoľkých praniach je skutočne vidieť, že farby vyzerajú sviežo a živšie. Používanie obrúskov Color Catcher je pre mňa rýchle a pohodlné riešenie, ktoré prináša istotu, že moje oblečenie ostane vo svojej pôvodnej farebnosti. Výborná voľba pre každého, kto chce predísť problémom so zafarbením prádla.
- Fakt fungujú
- Väčší počet v balení
- Skladne, praktické, vhodné na cesty
- Mám ich málo a potrebujem ich viac
Proste SUPER. Doteraz som si myslela, že kupovať a používať ich je zbytočnosť, ale nie nie, omyl, fakt fungujú. Normálne môžete dať prať rôzne farby, výrazné, tmavé a pod. a oni to zachránia! Kupuj hneď.
- ochrana pred zafarbením
- jednoduché použitie
- šetrenie času
- zachytávanie nečistôt
- všestranné použitie
- pri veľkom množstve prania môžu obrúsky vytvárať viac odpadu, čo nemusí byť ekologické riešenie pre každého
Obrúsky sú skvelým riešením pre tých, ktorí chcú mať istotu, že sa ich prádlo nezafarbí - najmä pri praní rôznofarebných kúskov. Ochrana pred zafarbením a jednoduchosť použitia robia tento produkt praktickým pomocníkom v každej domácnosti. Aj keď môže byť ich cena vyššia, komfort a ušetrený čas určite stoja za to.
- jednoduchost pouzitia, cena, funkcnost
- nic
Toto je pre mna uplna topka, co sa tyka prania. Fascinuje ma, ako dobre funguje. Mozem prat spolu pradlo, ktore ma rozne farby a pritom nic nevyberiem zafarbene. Je to uzasny pomocnik.
- Účinnosť
- veľké balenie
Obrúsky môžem len oporučiť naozaj 10/10. Milujem ich. Ako mamina mám nonstop kopy prádla na pranie a občas sa mi stane, že nemám čas deliť prádlo vyslovene na farby, aby ostali stále krásne a nezafarbené. Vždy ked idem dať oprať nejaký mix hodím tam aj jeden obrúsok a ešte sa mi nestalo, žeby som mala pofarbené prádlo. Je to naozaj pecka. Dokonca som vyskúšala experiment oprať aj biele s čiernym + obrúsok a absolútne na bielom prádle som nenašla ani len nádych zašednutia. Tieto obrúsky sú podľa mňa MUST HAVE a odporúčam ich naozaj všetkým. Aj cena je veľmi prijateľná.
- dobrá kvalita
Zachytí farby ako má. Používam do každého prania pre prípad zafarbenia a ešte mi nestalo aby niečo pofarbilo. Som spokojná. Produkt odporúčam.
- účinnosť, praktickosť
- žiadne
Musím uznať, že účinnosť týchto pracích obrúskov je naozaj skvelá! Odskúšala som ich predovšetkým pri praní tmavého prádla spolu s bielym a výsledkom bolo krásne prádlo bez akéhokoľvek zafarbenia :)
- Veľmi vhodné pri praní viacfarebného oblečenia, biela ostáva bielou.
Obrúsky Color Catcher sú šikovným pomocníkom pre každého, kto chce ochrániť svoje prádlo pred nežiaducim zafarbením. Vďaka nim môžem prať farebné a biele oblečenie spoločne bez obáv, že sa farby zmiešajú. Zachytávajú voľné farbivá, čím bránia ich prenosu medzi jednotlivými kusmi prádla, a tak pomáhajú udržať jasné farby oblečenia.
- jednoduchosť použitia
- účel plní - nefarbí sa oblečenie
Pracie obrúsky K2R Color Catcher odporúčam pre farebnú kombináciu oblečenia. Oblečenie ostáva nezafarbené, biela je bielou. Použitie tohto produktu je jednoduché.
K2R Color Catcher Pracie obrúsky 40 ks
Anonym
Pridané: 13. októbra 2024
(naposledy upravené 13. októbra 2024)
- Nezafarbí sa pomiešané prádlo
Keď použijete tieto pracie obrúsky, môžete do práčky nahádzať skutočne aj tmavé aj svetlé veci. Prádlo sa Vám nezafarbí a ostane pekné žiarové vďaka tomu, že obrúsky zachytávajú farebné čiastočky a špinu počas prania. Ja som veľmi spkojná a určite odporúčam.
[email protected]
- prádlo je po vypratí žiarivé
- netreba sa báť aj keď sa oblečenie pomieša, nezafarbí sa
- úžasný účinok pracích obrúskov
Tieto pracie obrúsky skvele zachytávajú farebné čiastočky a špinu počas prania,takže aj keď sa prádlo pomieša(biele s farebným) nemusíte sa báť že sa zafarbí. Navyše je prádlo po vypratí stále žiarivé. Tieto pracie obrúsky sú za mňa top produkt a určite ich odporúčam vyskúšať. Budete milo prekvapený tak ako ja.
- Naozaj funguje, cena je myslím prijateľná
- Nič
- úspora
- jednoduchosť
K2R Colour Catcher prinášajú istotu, že prádlo pri praní nezmení farbu. Sú ideálne pri praní rôznofarebných textílií, pretože spoľahlivo zachytávajú uvoľnené farbivo a chránia ostatné kúsky. Znižujú potrebu prania malých oddelených dávok, čo šetrí vodu aj energiu. Veľmi praktický doplnok, najmä pri praní nových alebo tmavých kúskov oblečenia.
Supeeeeeeeeeeeeeeer.
K2R Color Catcher Pracie obrúsky 40 ks
Anonym
Pridané: 12. októbra 2024
(naposledy upravené 13. októbra 2024)
- zachytí farbu z oblečenia pri praní
- podľa mňa nič aj keď sa môže zdať proti niekomu cena
Používala som predtým obrúsky iných značiek, ale odkedy tieto používam, som veľmi spokojná. Obrúsok je dostatočne veľký. Pužívam pri každom praní, či periem svetlešjie alebo tmavšie prádlo alebo uteráky. Odporúčam
Zobrazujem 1 - 20 zo 472 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...24 Ďalšie »